Miért fontos, hogy saját weboldalad legyen?

Egy jó weboldal elengedhetetlen kelléke a cég megjelenésének, hiszen a 21. század legfontosabb információforrása az Internet.

Az életünk rendkívül felgyorsult, az idő mindannyiunk számára fontos, és szeretjük, ha a dolgok azonnal elérhetőek számunkra. Ha valakinek szüksége lesz egy szolgáltatásra, vagy egy terméket szeretne megvásárolni, nem indul útnak és a városban bolyongva megkeresni a neki legjobb szolgáltatót vagy üzletet, inkább a keresőkhöz fordul (például a Google, Bing, Yahoo…stb.), és az ott megjelenő kínálatból választja ki a számára legszimpatikusabb ajánlatot.

Amennyiben Neked fontos, hogy vállalkozásod sikeres legyen, kövessed a fogyasztók szokásait, előzzed meg a konkurenciát!

Mindig arra törekszünk, hogy ne csak fenn legyél a weben, hanem legyen eredménye is és elérd a céljaidat. Tele van az internet ingyenes weboldal készítő programokkal, sablonokkal és bármelyik utcasarkon találsz 20.000 Ft-ért egy amatőr webdesignert, de a tapasztalat azt mutatja, hogy nem működnek. Ha Te is jobban szereted a megbízhatóságot, kérj tőlünk egy konzultációs időpontot.

Milyen típusú weboldalra van szükségem?

Statikus weboldal

Akkor ajánljuk, ha főként állandó tartalommal rendelkező weboldalról van szó.

  • Gyors: nem tartalmaz felesleges funkciókat, ezért az oldal nagyon gyorsan betöltődik.
  • Responsive: A weboldal készítése során alkalmazzuk a mobiloptimalizálást. Ezért a weboldalad mobil rendszeren is szépen fog mutatni.

Nyílt forráskódú CMS alapú dinamikus weblapkészítés (Joomla, WordPress… stb.)

Akkor javasoljuk, ha a tartalom folyamatosan változik vagy a weblap forgalmát bloggal kívánod növelni.

  • Gyorsan elkészül: A honlapkészítés során gyakran használunk nyílt forráskódú CMS rendszereket. Ezzel megspóroljuk a programozás időt, és Neked akár néhány napon belül kész honlapod lehet.
  • Sablonok alkalmazása: Sok előre elkészített, tetszetős weboldal sablon közül válogathatunk. Természetesen vállaljuk kész sablon testreszabásást is.
  • Könnyen kezelhető: A CMS rendszerek felhasználóbarát admin felülettel rendelkeznek, ahol az elkészült oldalak egyszerűen szerkeszthetőek.

A weboldalhoz webtárhely biztosítunk (9 900 Ft. + ÁFA / év) valamint segítünk domain kiválasztásában és regisztrációjában is!

Mit nyújtunk Neked, hogy weboldalad versenyképes legyen?

SiteFace egyedi felhasználóbarát kinézet

Egyedi, felhasználóbarát kinézet

Az egyedi kinézet rendkívül fontos, hiszen ez alapján különböztetnek meg a konkurens cégektől. Weboldalaink felhasználóbarát kialakítást követnek, mivel a keresett információkat is könnyen meg kell találnia a látogatóknak.

SiteFace weboldal resposive, mobilbarát kialakítás

Reszponzív kialakítás

A mai világban nem csak számítógépen interneteznek az emberek, a mobil eszközök (tabletek, okostelefonok) térhódítása megállíthatatlan. Az általunk készített weboldalakat minden esetben úgy dolgozzuk ki, hogy azok bármilyen felületen kiváló felhasználói élményt nyújtsanak.

Siteface weboldal felmérés, tanácsadás

Felmérés és tanácsadás

A weboldal készítése előtt felmérjük igényed, így azt kapod, amire szükséged van.

SiteFace - weboldal adminisztrációs felület

Adminisztrációs felület

Weboldaladhoz adminisztrációs felület is tartozik. A felület kezeléséről igény szerint oktatást tartunk, vagy amennyiben mégsem szeretnél ezzel foglalkozni, a tartalmak frissítését rendkívül kedvező áron vállaljuk.

SiteFace - weboldal bővíthető szerkezet

Bővíthető szerkezet

Az általunk készített honlapok modulokkal kiegészíthetők, ezért ha a későbbiekben szeretnél további funkciókkal bővíteni weboldalad, annak sincs akadálya. Meglepően kedvező áron vállaljuk a modulok telepítését, beállítását.

SiteFace - Google Analytics

Google Analytics

Weboldaladat Google Analytics-szel is ellátjuk, ezzel a szolgáltatással pontosan mérheted a weboldalad látogatottsági statisztikájával, amely jó kiindulási pont a marketing stratégia kialakításának a látogatói szokások figyelembe vételével.

©2019 SiteFace Kft. Minden jog fenntartva.