Please enable JS

SITEFACE

Informatika empátiával

Prológ

A

"Kockák"ról az a hír járja, hogy nem könnyű velük boldogulni. A mi informatikai csapatunk nem ilyen. A csaknem 15 éve a piacon lévő SiteFace szakemberei pontosan értik, hogy ügyfeleiknek mire van szükségük, ami nem más, mint az egyszerű online élet, problémamentes informatikai háttér. Megértjük, amit a partnerünk mond, nem csak az informatikailag kezelendő helyzetet látjuk meg, az egész problémakörre figyelünk, Önre figyelünk. Mi nem vagyunk szemellenzős "Kockák".

Megértjük megrendelőink, partnereink igényeit és az elvárások pontos paraméterezése után igyekszünk olyan megoldásokkal előállni, ami számukra megfelelő, emellett informatikailag megvalósítható és hosszú távon fenn is tartható.


A sikeres munka három lépése - ahogy mi látjuk

 • DREAM - Az álom

  Az emberek mindig is létrehoztak dolgokat, így volt ez régen és így lesz ez a jövőben is. A feltalálók, a zenészek, az írók, a filmkészítők, a tervezők, a kreatív alkotók mind-mind létrehoznak valami újat. De hol találják meg, honnan veszik az ötleteiket? Előfordul, hogy munka közben, az irodai székben ülve, de megesik, hogy az ötlet abból fakad, amit a mindennapi életben észlelnek. Viszont meglehetősen gyakran, szó szerint megálmodják az ötleteiket. Az álmok az emberiség legnagyobb találmányainak sokaságáért „felelősek”. Íme néhány példa:


  • A Google ötlete - Larry Page
  • A DNS kettős hélix spirális formája - James Watson
  • Váltóáram-generátor – Nikola Tesla
  • A varrógép - Elias Howe
  • Periódusos rendszer - Dimitri Mendeleyev

  …és sok-sok egyéb rendkívüli alkotással folytathatnánk a sort.
  A rendkívüli álmok azonban, a legkreatívabb elképzelések, a jövőt formáló, legjobb ötletek mit sem érnek, ha a valóságban nem kezdünk velük semmit. Szisztematikusan, lépésről lépésre, „Think out of the box” megközelítéssel támogatjuk ügyfeleink elképzeléseinek, álmainak megvalósítását élvonalbeli technológiák és megoldások alkalmazásával.

  Esetleg Önnek is van egy álma, melyet szeretne megvalósítani?

 • CREATE – Az alkotás

  Amikor valami újat hozunk létre, általában az alapján alkotjuk meg, hogy mi magunk mit szeretünk. De ha valami olyat kívánunk alkotni, ami túlmutat a személyes hobbinkon, akkor valami olyan dolgot hozhatunk létre, amelyet más emberek is kedvelni fognak. Azon dolgok megteremtése, amelyekben mások is örömüket lelik, időnként rendkívül nehéz feladat.

  A legfontosabb, hogy szeressük azt, amit alkotunk. Ha nincs meg a szenvedély és az energia, mely az alkotáshoz szükséges, az vissza fog tükröződni a végeredményen. Mi a legjobbat alkotjuk, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a maximumot nyújtsuk örömmel és szenvedéllyel.

  Mit szeretne létrehozni?

  • Valamilyen új online szolgáltatást? Weboldalt, áruházat, egyedi alkalmazást?
  • Kiszámítható és biztos informatikai hátteret?
  • Arculati megújulást, friss megjelenést, reklámot, személyes portfóliót?
 • MAINTAIN - A fenntartás

  Vannak tiszavirág-életű rendszerek, melyek csak egy röpke feladat ellátására létesültek, azonban általában egy hosszan és kifizetődően fenntartható megoldásra van igény. Fenntartani a rendszert úgy, hogy közben ne veszítse el a napról-napra változó technológiai környezethez való alkalmazkodási képességét, közel lehetetlen feladat. Kihívás, mely egy folyamatos megmérettetés is egyben. Nekünk való feladat!

Ha Ön is szívesen csatlakozna a SiteFace által támogatott vállalkozások köréhez, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Sikeréhez biztosítjuk a nyugodt és problémamentes szolgáltatói hátteret!
TÖRTÉNETÜNK

TEVÉKENYSÉGÜNK INDÍTÁSA
2005 JANUÁR

Applikáció fejlesztés

Kezdetekben ASP, MSSQL alapú fejlesztés, Macromedia Flash, Director rendszerek alkalmazása. Kreatív grafikai és kiadványszerkesztői munkák kivitelezése.
2006NOVEMBER

Tiszta HTML-CSS weboldalak fejlesztése

Speciális és igényes ügyféligények kielégítése, látványos, de statikus, tisztán HTML és CSS oldalak kivitelezésével.

2007DECEMBER

Oracle fejlesztés

Ext JS - Java keretrendszer, Oracle PL SQL alkalmazása, hierarchikus katalogizáló szoftverfejlesztés, egyedi, webalapú applikációk készítése.

2008JÚLIUS

Joomla, Wordpress oldalak

Dinamikus CMS rendszerek alkalmazása.

2009MÁRCIUS

Adatközponti szolgáltatások, fejlesztés

Saját szerverkörnyezet felépítése, dedikált és osztott tárhely, adatbázis és levelező szolgáltatás kiépítése. Teljes IT rendszer üzemeltetése ügyfeleink részére. Egyedi, webalapú fejlesztési igények teljesítése Symphony, Laravel keretrendszer támogatásával.

2010MÁJUS

Microsoft Azure és Office 365

Microsoft által biztosított felhőalapú szolgáltatások értékesítése és támogatása.

2012OKTÓBER

Fejlesztés

Szerverpark bővítés, magas rendelkezésre állást biztosító technológiák továbbfejlesztése, szolgáltatás minőségének növelése.

2016JANUÁR
NAPJAINKBAN
30
ÜGYFÉL
100
ELÉGEDETT DOLGOZÓ
30
PROJEKT
97680
ÓRA ÜZEMELTETÉSI TAPASZTALAT