Please enable JS

Nézze meg működés közben!

A SiteFace Szolgáltató Kft. a szerverhotelben lévő teljes IT infrastruktúráját ezzel az eszközzel védi.
Szinte elsőként a szolgáltató piacon, olyan weboldal és e-mail védelmet biztosítunk a tárhely csomagunkhoz amit más szolgáltatók általában csak felár ellenében tesznek meg.BLOKKOLJA
AZ ISMERETLEN FENYEGETÉSEKET
A Sophos XG tűzfal biztosítja a legújabb fejlesztéseket a hálózat védelméhez szükséges technológiát ransomware és fejlett fenyegetések, beleértve a legmagasabb szintű minősítést IPS, Advanced Threat Protection, Cloud Sandboxing, Dual AV, Web és App Control, az e-mail védelemet és a teljes körű webes alkalmazást. Könnyű beállítani és kezelni.
img

AUTOMATIKUSAN
REAGÁL AZ ESEMÉNYEKRE
Az XG tűzfal az egyetlen olyan hálózati biztonsági megoldás, amely képes a fertőzés forrásának teljes azonosítása a hálózaton és válaszul automatikusan korlátozza a hozzáférést más hálózati erőforrásokhoz. Ez egyedülálló módon a Sophos XG Firewall-ba beépített Security Heartbeat ™-el lehetséges, amely megosztja az egész telemetriát a Sophos végpontjai és a tűzfalai között.
img

ERŐS, HATÉKONY...
GYORS
Olyan XG tűzfalat fejlesztettünk, amely kiváló teljesítményt és biztonságot nyújt. Ez az egyik legjobb megtérülési befektetés. Készülékeink Intel processzorok használatával készülnek, SSD meghajtókkal és gyorsított a memória tartalmának szkennelése. Sophos FastPath csomagoptimalizálási technológia biztosítja, hogy mindig maximális teljesítmény kapunk.
img

EGYSZERŰEN
KEZELHET TÖBB TŰZFALAT
A Sophos Central a legjobb felhőkezelés platform - az összes Sophos termékhez. Napról napra figyelemmel kísérheti az XG tűzfal beállításait, felügyeletét melynek kezelése könnyű. Hasznos funkciókat biztosít: riasztást, biztonsági mentés, egy kattintásos frissítés valamint gyors rendelkezésre állás. Opcionálisan, Sophos Firewall Manager (SFM) hatékony többfunkciós eszközt biztosítanak az egyszerű konzisztencia biztosításához az egész eszközön. Ha szeretné, konszolidálja a jelentést több XG, SG és Cyberoam között a Sophos iView segítségével.
img

Máshol nem elérhető biztonsági funkciók

Az XG tűzfal számos olyan újítást tartalmaz, amelyek nemcsak sokkal könnyebbé teszik a munkát, hanem biztosítják, hogy a hálózat biztonságosabb legyen.

Elsőként, a szinkronizált biztonságot összekapcsolja a végpontokal és a tűzfallal, hogy egyedi betekintést és koordinációt biztosítson. A Security Heartbeat ™ továbbítja a végpont-egészségi állapotot, és lehetővé teszi a tűzfal számára, hogy azonnal azonosítsa és reagáljon egy kompromittált rendszerre a hálózaton. A tűzfal elkülönítheti a rendszereket mindaddig, amíg meg nem lett vizsgálva és tisztítva. Egy másik szinkronizált biztonsági szolgáltatás, a Synchronized App Control (Szinkronizált alkalmazásvezérlés) lehetővé teszi a tűzfal számára, hogy lekérdezze a végpontot, hogy meghatározza az ismeretlen forgalom forrását a hálózaton.

A felhasználói azonosítás teljes mértékben új szintre emeli a személyazonosság-alapú technológiák használatát, amely lehetővé teszi a felhasználók szintjén az alkalmazások, sávszélesség és egyéb hálózati erőforrások ellenőrzését, függetlenül az IP-cím, hely, hálózat vagy eszköztől. Szó szerint a tűzfalpolitikát egy teljesen új rétegbe teszi.

Az előre definiált házirend-sablonok lehetővé teszik, hogy a gyakori alkalmazásokat, például a Microsoft Exchange vagy a SharePoint gyorsan és egyszerűen védje. Egyszerűen válassza ki őket egy listából, adjon meg néhány alapvető információt, és a sablon gondoskodik a többiekről. Az összes bejövő / kimenő tűzfalszabályt és biztonsági beállítást automatikusan beállítja az Ön számára - a végleges irányelvek megjelenése egyszerű angol nyelven.

A Sophos User Threat Quotient (UTQ) indikátor egy egyedülálló funkció, amely a felhasználó viselkedését befolyásolható intelligencia biztosítja. Tűzfalunk összekapcsolja az egyes felhasználók internetezési szokásait és tevékenységét a fejlett fenyegetések kiváltóival és a történetével, hogy azonosítsa a kockázatos hajlamú felhasználókat.

A versenytársainktól eltérően, függetlenül attól, hogy hardvert, szoftvert, virtuális vagy Microsoft Azure-t választ, nem teszünk kompromisszumot - minden funkció elérhető minden modellen.


HÁLÓZATVÉDELEM

Állítsa meg a hackereket és a végzetes támadásokat

Fejlett védelmet nyújt minden típusú modern támadás ellen. Ez túlmutat a hagyományos szerver- és hálózati erőforrásokon, hogy megvédje a felhasználókat és az alkalmazásokat a hálózaton is.

Azonnali azonosítás és azonnali reagálás a mai legkifinomultabb támadásokra. A többszintű védelem azonnal azonosítja a fenyegetéseket, és a Security Heartbeat ™ vészhelyzeti reagálást biztosít.

Létrehoz egy kapcsolatot a Sophos központi védett végpontjai és a tűzfal között a fenyegetések gyorsabb azonosítására, a vizsgálat egyszerűsítése és a támadások hatásának minimalizálása érdekében. Könnyen beépítheti a Heartbeat státuszt a tűzfalszabályzatba, hogy automatikusan elszigetelje a veszélyeztetett rendszereket.

Egyedülálló és egyszerű VPN technológiákat ad, beleértve a kliens nélküli HTML5 önkiszolgáló portálunkat, amely a távoli hozzáférést hihetetlenül egyszerűvé teszi, vagy exkluzív, biztonságos RED (Remote Ethernet Device) VPN technológiát alkalmaz.


WEB VÉDELEM

Az összes felhasználó webes és alkalmazás-tevékenységének páratlan láthatósága és ellenőrzése.

Vállalati szintű Secure Web Gateway házirend-vezérléseket biztosít a bonyolult felhasználói és csoportos webes kezelőszervek kezeléséhez. Alkalmazza a feltöltött webes kulcsszavakra vonatkozó irányelveket, amelyek nem megfelelő felhasználást vagy viselkedést jeleznek.

A SophosLabs által támogatott fejlett motorja biztosítja a legmagasabb szintű védelmet a mai polimorf és zavaros webes fenyegetések ellen. Az olyan innovatív technikák, mint a JavaScript emuláció, a viselkedéselemzés valamint a származási hírnév segítenek megvédeni a hálózatot.

A legjobb teljesítményre optimalizált átlátszó proxy technológiánk rendkívül alacsony késleltetési vizsgálatokat és HTTPS szkennelést biztosít minden ember számára a fenyegetések és védelem érdekében.

Lehetővé teszi a felhasználó tudatos láthatóságát és ellenőrzését több ezer alkalmazás esetében, granulált házirend és forgalomformáló (QoS) opciók alkalmazásával az alkalmazáskategória, a kockázat és egyéb jellemzők alapján. A szinkronizált alkalmazásvezérlés automatikusan azonosítja az összes ismeretlen, elkerülhető és egyéni alkalmazást a hálózaton.


E-MAIL VÉDELEM

Az összes felhasználó webes és alkalmazás-tevékenységének páratlan láthatósága és ellenőrzése.

Biztosítja az e-mailek folyamatos folytonosságát, lehetővé téve, hogy a tűzfal automatikusan elküldje a leveleket az eseménykiszolgálóknak, amelyek nem érhetők el.

Védelmet nyújt a legújabb spam kampányok, adathalász támadások és rosszindulatú mellékletek ellen.

A munkavállalók közvetlen irányítást adnak a levélszemét karanténra, ezzel időt és energiát takarítanak meg.

A Sophos egyedülállóan, az SPX-el megkönnyíti a titkosított e-mailek küldését bárki számára, még azoknak is, akik nem rendelkeznek semmilyen bizalmi infrastruktúrával, szabadalmaztatott jelszó alapú titkosítási technológiák használatával.

A házirend alapú DLP automatikusan indít titkosítást vagy blokkolást / értesítést a szervezetből kilépő e-mailek érzékeny adatai alapján.


WEB SZERVER VÉDELEM

A biztonságos hozzáférést biztosító webkiszolgálók és üzleti alkalmazások elleni hackelés elleni küzdelem.

Az előre definiált házirend-sablonok lehetővé teszik, hogy gyorsan és egyszerűen megvédje a gyakori alkalmazásokat, mint például a Microsoft Exchange Outlook Anywhere vagy a SharePoint.

Különböző fejlett védelmi technológiákkal, beleértve az URL-t és az űrlap megerősítést, a mélyreható és a könyvtár-átfutás megelőzését, az SQL injekciót és a webhelyen keresztüli szkriptek védelmét, a cookie-k aláírását és így tovább.

A hitelesítési opciók, az SSL-betöltés és a szerverterhelés-kiegyenlítés maximális védelmet és teljesítményt biztosít az interneten elérhető kiszolgálók számára.

SOPHOS VPN BEÁLLÍTÁS

SANDSTORM
VÉDELEM

A legjobb védelem a nulla napos fenyegetések ellen.

ZERO-NAP VÉDELEM

A Sophos Sandstorm a legjobb technológiát használja a vezető Intercept X következő generációs végpontvédelmünkből, mint például a kihasználás megelőzése és a CryptoGuard Protection, hogy azonosítsák a még láthatatlan kártevőket és a ransomware-t, mielőtt a hálózatra kerülnek.

POWERED BY DEEP LEARNING

Elsőként az XG tűzfal integrálja a Deep Learning technológiát a Sophos Sandstorm homokozóba. Az iparág legjobb érzékelési arányait aláírások használata nélkül biztosítja. Gyorsan és hatékonyan elkapja a korábban láthatatlan rosszindulatú programokat, amelyek gyanús áruszállítmányokba kerülnek.
img img