Please enable JS

Nézze meg működés közben!

A SiteFace Szolgáltató Kft. a szerverhotelben lévő teljes IT infrastruktúráját ezzel az eszközzel védi.
Szinte elsőként a szolgáltató piacon, olyan weboldal és e-mail védelmet biztosítunk a tárhely csomagunkhoz amit más szolgáltatók általában csak felár ellenében tesznek meg.BLOKKOLJA
AZ ISMERETLEN FENYEGETÉSEKET
A Sophos XG tűzfal biztosítja a legújabb fejlesztéseket a hálózat védelméhez szükséges technológiát ransomware és fejlett fenyegetések, beleértve a legmagasabb szintű minősítést IPS, Advanced Threat Protection, Cloud Sandboxing, Dual AV, Web és App Control, az e-mail védelemet és a teljes körű webes alkalmazást. Könnyű beállítani és kezelni.
img

AUTOMATIKUSAN
REAGÁL AZ ESEMÉNYEKRE
Az XG tűzfal az egyetlen olyan hálózati biztonsági megoldás, amely képes a fertőzés forrásának teljes azonosítása a hálózaton és válaszul automatikusan korlátozza a hozzáférést más hálózati erőforrásokhoz. Ez egyedülálló módon a Sophos XG Firewall-ba beépített Security Heartbeat ™-el lehetséges, amely megosztja az egész telemetriát a Sophos végpontjai és a tűzfalai között.
img

ERŐS, HATÉKONY...
GYORS
Olyan XG tűzfalat fejlesztettünk, amely kiváló teljesítményt és biztonságot nyújt. Ez az egyik legjobb megtérülési befektetés. Készülékeink Intel processzorok használatával készülnek, SSD meghajtókkal és gyorsított a memória tartalmának szkennelése. Sophos FastPath csomagoptimalizálási technológia biztosítja, hogy mindig maximális teljesítmény kapunk.
img

EGYSZERŰEN
KEZELHET TÖBB TŰZFALAT
A Sophos Central a legjobb felhőkezelés platform - az összes Sophos termékhez. Napról napra figyelemmel kísérheti az XG tűzfal beállításait, felügyeletét melynek kezelése könnyű. Hasznos funkciókat biztosít: riasztást, biztonsági mentés, egy kattintásos frissítés valamint gyors rendelkezésre állás. Opcionálisan, Sophos Firewall Manager (SFM) hatékony többfunkciós eszközt biztosítanak az egyszerű konzisztencia biztosításához az egész eszközön. Ha szeretné, konszolidálja a jelentést több XG, SG és Cyberoam között a Sophos iView segítségével.
img

Máshol nem elérhető biztonsági funkciók

Az XG tűzfal számos olyan újítást tartalmaz, amelyek nemcsak sokkal könnyebbé teszik a munkát, hanem biztosítják, hogy a hálózat biztonságosabb legyen.

Elsőként, a szinkronizált biztonságot összekapcsolja a végpontokal és a tűzfallal, hogy egyedi betekintést és koordinációt biztosítson. A Security Heartbeat ™ továbbítja a végpont-egészségi állapotot, és lehetővé teszi a tűzfal számára, hogy azonnal azonosítsa és reagáljon egy kompromittált rendszerre a hálózaton. A tűzfal elkülönítheti a rendszereket mindaddig, amíg meg nem lett vizsgálva és tisztítva. Egy másik szinkronizált biztonsági szolgáltatás, a Synchronized App Control (Szinkronizált alkalmazásvezérlés) lehetővé teszi a tűzfal számára, hogy lekérdezze a végpontot, hogy meghatározza az ismeretlen forgalom forrását a hálózaton.

A felhasználói azonosítás teljes mértékben új szintre emeli a személyazonosság-alapú technológiák használatát, amely lehetővé teszi a felhasználók szintjén az alkalmazások, sávszélesség és egyéb hálózati erőforrások ellenőrzését, függetlenül az IP-cím, hely, hálózat vagy eszköztől. Szó szerint a tűzfalpolitikát egy teljesen új rétegbe teszi.

Az előre definiált házirend-sablonok lehetővé teszik, hogy a gyakori alkalmazásokat, például a Microsoft Exchange vagy a SharePoint gyorsan és egyszerűen védje. Egyszerűen válassza ki őket egy listából, adjon meg néhány alapvető információt, és a sablon gondoskodik a többiekről. Az összes bejövő / kimenő tűzfalszabályt és biztonsági beállítást automatikusan beállítja az Ön számára - a végleges irányelvek megjelenése egyszerű angol nyelven.

A Sophos User Threat Quotient (UTQ) indikátor egy egyedülálló funkció, amely a felhasználó viselkedését befolyásolható intelligencia biztosítja. Tűzfalunk összekapcsolja az egyes felhasználók internetezési szokásait és tevékenységét a fejlett fenyegetések kiváltóival és a történetével, hogy azonosítsa a kockázatos hajlamú felhasználókat.

A versenytársainktól eltérően, függetlenül attól, hogy hardvert, szoftvert, virtuális vagy Microsoft Azure-t választ, nem teszünk kompromisszumot - minden funkció elérhető minden modellen.


HÁLÓZATVÉDELEM

Állítsa meg a hackereket és a végzetes támadásokat

Fejlett védelmet nyújt minden típusú modern támadás ellen. Ez túlmutat a hagyományos szerver- és hálózati erőforrásokon, hogy megvédje a felhasználókat és az alkalmazásokat a hálózaton is.

Azonnali azonosítás és azonnali reagálás a mai legkifinomultabb támadásokra. A többszintű védelem azonnal azonosítja a fenyegetéseket, és a Security Heartbeat ™ vészhelyzeti reagálást biztosít.

Létrehoz egy kapcsolatot a Sophos központi védett végpontjai és a tűzfal között a fenyegetések gyorsabb azonosítására, a vizsgálat egyszerűsítése és a támadások hatásának minimalizálása érdekében. Könnyen beépítheti a Heartbeat státuszt a tűzfalszabályzatba, hogy automatikusan elszigetelje a veszélyeztetett rendszereket.

Egyedülálló és egyszerű VPN technológiákat ad, beleértve a kliens nélküli HTML5 önkiszolgáló portálunkat, amely a távoli hozzáférést hihetetlenül egyszerűvé teszi, vagy exkluzív, biztonságos RED (Remote Ethernet Device) VPN technológiát alkalmaz.

SOPHOS VPN BEÁLLÍTÁS

DO YOU WANT
TO CREATE A GOOD
WEBSITE?

FULLY RESPONSIVE

RETINA READY

UNIQUE DESIGN

EASY TO CUSTOMIZE

img img